Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Καθάρισε» τον Βοτανικό ο Ήφαιστος Περιστερίου

Published

on

Έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ο Ήφαιστος επικράτησε 2-0 του Βοτανικού στο Ρουφ και ανέβηκε πάλι πέμπτος έχοντας 36 πόντους. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Γιώργου Μπαζώρα ήταν για ακόμη μία φορά φιλότιμοι και σκληροτράχηλοι, όμως δεν τσίμπησαν τον βαθμό, με αποτέλεσμα να παραμείνουν προτελευταίοι έχοντας 12 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Καλαϊτζής στο 42′ ύστερα από όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ στην γωνία του Ρούσσου. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία να απαντήσουν στο 65′, όμως ο Περτσάς πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Σκεύη. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Παπαευθυμίου ευστοχώντας σε πέναλτι που υπέπεσε ο Χαμουρίδης και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ήταν ο τελευταίος αμυνόμενος που ανέτρεψε τον σκόρερ. Τέλος, με ενοχλήσεις αποχώρησαν για τους Περιστεριώτες οι Μπότης και Μουρκάκης στο 33′ και 48′ αντίστοιχα.

Διαιτητές: Ρέντζελος Θ., Καπίρης Ε., Κωστούλας Α.

Βοτανικός (Γιώργος Μπαζώρας): Ρούσσος, Κολάγκη (46′ Χαμουρίδης), Τσοπανάς (76′ Θεοδωρέλος), Μονδέλος, Κατσούδας, Ελ-Ράντυ, Φιλόπουλος, Ρακιτζής, Ευθυμιόπουλος (46′ Τζαβάρας), Σκεύης, Σπυροπάλι.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Περτσάς, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Μουρκάκης (48′ λ.τρ. Μάκρας), Παπαγιάννη, Ντάτσης, Μπότης (33′ λ.τρ. Παπαευθυμίου), Τζαβάρας, Ζήκος, Καλαϊτζής (65′ Γιαννούλας), Ζώγκος.