Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε τον Ολυμπιακό Λιοσίων ο Θρίαμβος Αθηνών

Published

on

Με το δεξί μπήκε στο 2016 ο Θρίαμβος Αθηνών, αφού επικράτησε με ανατροπή 4-1 του Ολυμπιακού Λιοσίων στο Ίλιον. Οι ‘κυανοπράσινοι’ ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά επικράτησαν δίκαια φτάνοντας τους 30 βαθμούς στην τρίτη θέση. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ερυθρόλευκοι’ φάνηκαν μαχητικοί, όμως δεν διαφύλαξαν το προβάδισμα.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε βροχή από γκολ. Την αρχή έκανε ο Κόντος στο 54′ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στην συνέχεια προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους. Ο Λύγκος είχε διαφορετική άποψη και ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά στο 61′ ύστερα από σέντρα του Ευαγγελόπουλου. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσοχαντάρης χρησιμοποιώντας, επίσης, το κεφάλι έκανε την ανατροπή και το 2-1. Η αποβολή του Δούκα στο 78′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα απλούστευσε την κατάσταση για τον Θρίαμβο και στο 80′ ο Λύγκος είχε δοκάρι, έξι λεπτά πριν πραγματοποιήσει το 3-1. Το τελικό 4-1 σε χαλαρούς ρυθμούς δια ποδός Σπανού στο 89′.

Διαιτητές: Γρίμμας Μ., Λιαμπότης Μ., Αργυρός Π.

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Στουραΐτης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Μηλιώνης, Παναγιωτακόπουλος, Ξενάκης, Τσέρος, Κόντος (83′ Κολιοπάνος), Κίτσιος, Κωνσταντινίδης, Μελέτης.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Κόρδας, Κατσαρός (51′ Φατσέας), Λιόσης, Θεμελίδης, Ευαγγελόπουλος, Δημογιάννης, Αρώνης (81′ Χατζίου), Χαζίσας (56′ Ζαχαρόπουλος), Λύγκος, Σπανός, Τσοχαντάρης.