Connect with us

Uncategorized

Καθαρή νίκη με 2-0 για Παναιγιάλειο

Ήττα για Μαγούλα στην πρεμιέρα

Published

on

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Παναιγιάλειος τις υποχρεώσεις του στην Football league 2 καθώς επικράτησε στο δημοτικό στάδιο της Ελευσίνας του Αστέρα μαγούλας με 2-0.

Στο 18’ ο Αργυρόπουλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μητσέα Λίγο αργότερα στο 27’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ. Μετά από κόρνερ, ο Μπούνας πήδηξε ψηλότερα από τους αμυντικούς πραγματοποιώντας το 1-0

Ένα λεπτό πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Διαμαντόπουλος έκανε δύο τα τέρματα των φιλοξενούμενων κάνοντας το τελικό 2-0. Στο 70’ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όταν ο Χρυσάφης έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του τερματοφύλακα Ρίζου.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας (Μεσσηνίας) με βοηθούς τους Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας) και Κουτσούμπο (Πειραιάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μητσέας, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης, Ιατρού, Αλεξίου (61’ Παγώνης), Μαρίνου, Κορνελάτος, Τριάντος, Χρυσάφης, Πέττας (69’ Λελούδας), Πάλλας (61’ Μπούγιας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος (86’ λ.τ. Μπαλτιμάς), Θεοφανόπουλος, Σανδραβέλης, Τ.Παπαδόπουλος, Σούλης, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Αργυρόπουλος (77’ Ακπαρίδης), Μπούνας, Λαζανάς, Διαμαντόπουλος (62’ Σκαρτσίλας).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply