Connect with us

5ος Όμιλος

Και επίσημα Μαρουκάκη ο Ιωνικός!

Published

on

Μεταγραφή- βόμβα πραγματοποίησε ο Ιωνικός τη δεύτερη ημέρα του καινούργιου χρόνου αποκτώντας τον 23χρονο (4/1/’90) σπουδαίο επιθετικό Ματθαίο Μαρουκάκη.

 

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, επιθετικός επιπέδου Σούπερ Λιγκ, αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο στον οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι προερχόμενος από την Καλλιθέα, όπου αγωνιζόταν ανελλιπώς από το 2007. Εχει ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στη Β´εθνική ενώ έχει αναδειχθεί σε ένα εκ των κορυφαίων σκόρερ τόσο της Β´ όσο και της Γ´ εθνικής .

 

Ο Λημνιός στην καταγωγή νεαρός επιθετικός έχει χρησθεί και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, με την οποία αγωνίστηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011 σε αγώνα κατά της Γερμανίας για τα προκριματικά του EURO 2011/13.

 

 

Οι Νικαιώτες έκλεισαν έτσι με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τον κύκλο των χειμερινών μεταγραφών αποκτώντας 6 πρωτοκλασάτους παίκτες (Μαρουκάκη,Σαντριά,Κορακάκη,Γρομητσάρη,Καλλέργη,Βουτσιώτη)με τους οποίους η ομάδα ισχυροποιέιται τα μέγιστα εν´ όψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ιωνικού, ο Ματθαίος Μαρουκάκης τόνισε:

 

“Ήλθα σε μια ομάδα με βαριά φανέλα και στόχους πρωταγωνιστικούς.Το θερμό ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ιωνικού για μένα ,το άριστο κλίμα και οι υποδομές της ομάδας που ξεπερνούν κατά πολύ τις απαιτήσεις της κατηγορίας, με έπεισαν στο να έλθω στον ιστορικό αυτό σύλλογο. Το κίνητρο και το όραμα του Ιωνικού συμπίπτουν με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες. Ξέρω πως η Γ´ Εθνική είναι για τον Ιωνικό το σκαλοπάτι για την επάνοδό του στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και εγώ ήλθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και στο τέλος της περιόδου να βρισκόμαστε στη Β´ Εθνική.”

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply