Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Και επίσημα ο Αντώνης Αναστασιάδης υπεύθυνος τύπου στον Πήγασο

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου.


Μια τεράστια συνεργασία, μια κορυφαία συμφωνία για την επικοινωνία και όχι μόνο για την ομάδας μας!Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την συμφωνία μας και συνεργασία μας με έναν από τους κορυφαίους στο είδος του, τον κ. Αντώνη Αναστασιάδη που είναι πλέον ο Υπεύθυνος Τύπου /Social Media και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας μας!!!!

Ένας άνθρωπος με ήθος, σεβασμό,δυναμισμό,ποιότητα και νέες ιδέες για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Εδώ και κάποιους μήνες ήταν οφθαλμοφανες ότι η εικόνα της ομάδας μας διαδικτυακά και στην επικοινωνία της άλλαξε εντελώς μορφή και πήγε σε άλλο επίπεδο. Είναι ένα διάστημα που ενας άνθρωπος ο πλέον ικανός στο είδος του σε αυτό το κομμάτι των Social Media και των δημοσίων σχέσεων είχε αναλάβει να βοηθήσει και να διαμορφώσει τα πάντα για την ομάδα μας και αυτός ο άνθρωπος ήταν ο κ. Αντώνης Αναστασιάδης! Όλο αυτό το διάστημα που δούλευε για την εικόνα της ομάδας μας κάναμε συνεχώς συζητήσεις ώστε να υπάρξει μια πολυπόθητη συμφωνία μαζί του.

Είχε αρκετές προτάσεις και από άλλες ομάδες και η επικοινωνία ήταν συνεχής σε πολύ καλό κλίμα. Σαν ομάδα του έκφρασαμε την επιθυμία μας ώστε να αναλάβει και επίσημα την επικοινωνία της ομάδας μας, τις δημόσιες σχέσεις και ότι έχει να κάνει με την εικόνα της ομάδας καθώς είναι ένας άνθρωπος με τεράστιες ικανότητές και το έχει δείξει με την δουλειά του, αυτά τα χρόνια στις ομάδες που συνεργαζόταν κάνοντας στην κυριολεξία θαυμασια και πρωτοποριακά πράγματα.

Και ήρθε αυτή η στιγμή που τελικά έγινε αυτή η συμφωνία πράξη και πλέον μπορούμε να το ανακοινώσουμε και επίσημα! Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά που η ομάδα μας θα κάνει αυτό που πραγματικά θέλει και εντός γηπέδου. Πλέον επικοινωνίακα η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμο καθώς αναλαμβάνει για εμάς ο κατάλληλος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες, ήθος, γνώση, σεβασμό και πάνω από όλα ικανότητα. Κ. Αντώνη Αναστασιάδη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σας ευχαριστούμε για την επίτευξη της συνεργασίας μας και είμαστε σίγουροι ότι ο Πήγασος θα πάει ψηλά!