Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Και επίσημα ο Δημήτρης Κουλούρης στον Αχαρναϊκό

Published

on

Ο Αχαρναϊκός γυρίζει σελίδα στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για ριζικές αλλαγές στο ιστορικό σωματείο της Ανατολικής Αττικής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Κουλούρης αναλαμβάνει τις τύχες του συλλόγου με στόχο να κάνει το σωματείο των Αχαρνών να επιστρέψει στα μεγάλο σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και γιατί όχι ακόμη και στη Super League 1 !

Στην νέα εποχή του Αχαρναϊκού καλούνται άπαντες που αγαπάνε αυτόν το ιστορικό σύλλογο να βοηθήσουν ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει… Στο πλευρό του κ. Κουλούρη πρόκειται να σταθεί και ο δήμος Αχαρνών και ο κ. Σπύρος Βρεττός όπου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το γήπεδο να ανακατασκευαστεί και να γίνει και πάλι «κόσμημα» για όλους τους δημότες και για τον ιστορικό σύλλογο.

Στη μεγάλη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο των Αχαρνών, ήταν όλοι εκεί, δίνοντας ένα μήνυμα και στον νέο πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Κουλούρη, ό,τι όλοι θα σταθούν δίπλα του ώστε η ομάδα να οδηγηθεί και πάλι όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται…

Απο το δήμο, εκτός του δημάρχου παραβρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Καθαριότητας κ.α., απο τη Περιφέρεια, ο κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τα θέματα Έργων, απο τον χώρο του αθλητισμού, το παρών έδωσε ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ, Ηλίας Ατματσίδης, απο την ΕΠΣΑΝΑ, ο σύμβουλος της Ένωσης Σταύρος Χρυσάφης, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής,  ο πρώην πρόεδρος του Αχιλλέα Κ.Αχαρνών Γιάννης Θεοχάρης, κ.α. Αξίζει να επισημάνουμε την τεράστια συμβολή του γνωστού παράγοντα του Αχαρναϊκού Μιχάλη Τσορμπατζίδη για την  επιτυχία της παρουσίασης του νέο ΔΣ του Αχαρναϊκού.

Τέλος, βραβεύθηκε και η Πρωταθλήτρια ομάδα Κ18 του Αχαρναϊκού απο τον δήμαρχος κ. Σπύρο Βρεττό.

ΠΗΓΗ: Vivasports.gr