Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Και επίσημα ο Χρήστος Βλάχος Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών στον Παπάγο

Published

on

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Παπάγος έκανε γνωστό ο Χρήστος Βλάχος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών του συλλόγου.

Το δελτίο Τύπου…

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ. Παπάγου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίζει τον Χρήστο Βλάχο ως νέο Διευθυντή Ακαδημίας του ποδοσφαιρικού μας τμήματος!

Ο Χρήστος ξεκίνησε την προπονητική του πορεία το 2003 στα τμήματα της Ακαδημίας του γειτονικού Άρη Χολαργού, όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του με αφοσίωση και επιτυχία. Το 2013 ανέλαβε την Ανδρική ομάδα του συλλόγου, την οποία καθοδήγησε μέχρι το 2016 με απόλυτη επιτυχία και αρκετές διακρίσεις.

Από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι προσφάτως, ο Χρήστος ήταν επικεφαλής του Ανδρικού τμήματος του Απόλλωνα Χαλανδρίου, όπου εργάστηκε με ζήλο για 8 χρόνια. Κατά γενική ομολογία, η δουλειά του εκεί χαρακτηρίστηκε από την προώθηση όμορφου και επιθετικού ποδοσφαίρου, θέτοντας παράλληλα σε προτεραιότητα το fair play και το ευ αγωνίζεσθαι.

Η φιλοσοφία του Χρήστου, η οποία δίνει προτεραιότητα στις αρχές του αθλητισμού και του υγιούς ανταγωνισμού, τον καθιστά την ιδανική επιλογή για την ακαδημία μας.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Βλάχο στην οικογένεια του Α.Σ. Παπάγου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο!