Connect with us

5ος Όμιλος

Και επίσημα Σαντριά ο Ιωνικός

Published

on

Ο Βασίλης Σαντριάς αποτελεί το πρώτο νέο απόκτημα του Ιωνικού στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο  (ΕΔΩ)
Ο 21χρονος επιθετικός αγωνιζόταν με τα χρώματα του Α.Ο Χανίων τα τελευταία δυόμιση χρόνια και την περασμένη σεζόν ήταν εκ των πρωταγωνιστών  της Κρητικής ομάδας στην άνοδό της στη Football League.
Με την απόκτησης του ο Ιωνικός ενισχύει σημαντικά τη δύναμη πυρός ενόψει του δύσκολου και καθοριστικού για τους στόχους του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.
Ο Βασίλης Σαντριάς μετά την ολοκλήρωση της μεταγγραφής του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ιωνικού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας  ionikosfc.gr

“Είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του ιστορικού Ιωνικού. Θέλω να ευχαριστήσω τον ηγέτη και μεγάλο χορηγό της ομάδας για την τιμή και την εμπιστοσύνη να ενταχθώ στη μεγάλη οικογένεια του Ιωνικού.
Ευχαριστώ και τον γενικό διευθυντή κ. Γιώργο Ρωμαντζή για την προσέγγιση και το ενδιαφέρον του για μένα. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συμβάλλω στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.Ανυπομονώ να παίξω στο πανέμορφο γήπεδο της Νεάπολης και να βρεθώ μπροστά στον κόσμο του Ιωνικού.Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις, όμως δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου για αυτή τη μεταγραφή μου. επιφυλλάσσομαιννα μιλήσω στο γήπεδο δίνοντας το 110% των δυνάμεών μου για να καταφέρει η ομάδα στο τέλος της περίοδου να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply