Connect with us

Γ Εθνική

Και επίσημα τέλος από την Αγία Παρασκευή ο Μάριος Τζώρτζης

Published

on

Επίσημη είναι πλέον η αποχώρηση του εμβληματικού ηγέτη της Αγίας Παρασκευής Μάριου Τζώρτζη, ο οποίος απέστειλε και γραπτώς την παραίτηση του στο ΔΣ της ομάδας.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής…

Παραίτηση από ΑΟΑΠ
Μετά από 50+ χρόνια παρουσίας, και της όποιας προσφοράς μου, στην αγαπημένη μου SANTA ως αθλητής και ως παράγοντας, με την παρούσα ανακοινώνω ότι, παραιτούμαι από τη θέση του προέδρου και τον ΑΟΑΠ γενικότερα.
Αποχωρώ με τη συνείδηση ήσυχη. Σε όλη την πορεία μου λειτούργησα έντιμα και έπραξα το καλύτερο δυνατό για την αγαπημένη ομάδα του Δήμου μας, απ’ όποια θέση κι αν την υπηρέτησα.
Ποτέ μέχρι σήμερα δε δέχτηκα, ούτε επέτρεψα, παρεμβάσεις στο έργο μου το οποίο μόνον όσοι αγαπούν πραγματικά τη Santa γνωρίζουν κι επικροτούν. Δε δέχτηκα επίσης να έχω “δίπλα μου” επί μακρόν ανθρώπους ανίκανους, κουτοπόνηρους, ανέντιμους, αναξιόπιστους κι επικίνδυνους για την ομάδα, και όχι μόνο, ούτε η φιλοσοφία μου ταιριάζει με αυτήν του Μ. Γκόφα και με τα δεκανίκια του, που στηρίζουν έναν ο οποίος λειτουργεί παρασκηνιακά χωρίς να είναι καν μέλος του Συλλόγου μας και ουσιαστικά βλάπτει την ομάδα.
Αφήνω την ομάδα πρωταθλήτρια, στην Γ’ Εθνική κατηγορία, στα χέρια αυτών που “κατάφεραν” όσα έγιναν μέχρι σήμερα στην αντρική και τη γυναικεία ομάδα μας. Είναι πλέον “στο χέρι” των πραγματικών φίλων της ομάδας να τη σώσουν. Ας γνωρίζουν οι πάντες ότι «ο εχθρός» λειτουργεί παρασκηνιακά είναι εντός κι όχι οπωσδήποτε κάποιοι εκτός.
Συγχαίρω κι ευχαριστώ τους παίχτες μου , τους προπονητές μου, όλους τους Δημοτικούς επικεφαλής με τους οποίους συνεργάστηκα στη μακρόχρονη πορεία μου και όσους στάθηκαν δίπλα μου με ειλικρίνεια. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή τύχη στην ομάδα ΜΟΥ.
Με την ελπίδα πως, για το καλό του ΑΟΑΠ, δε θα χρειαστεί να επανέλθω και να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες γι’ αυτούς που με ανάγκασαν ν’ αποχωρήσω, παραμένω “ΣΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”
Ο πρόεδρος

Μάριος Τζώρτζης