Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Και νέα σπουδαία κίνηση με Πέτρο Λεβέντη ο Αστέρας Καισαριανής

Published

on

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής έκανε τη διαδρομή Πετρούπολη- Καισαριανή…

Ο λόγος για τον εξαιρετικό και πολύπειρο αμυντικό Πέτρο Λεβέντη, ο οποίος μετά την θητεία του στον Άρη Πετρούπολης, θα φοράει πλέον τη φανέλα του Αστέρα Καισαριανής.

Το δελτίο Τύπου…

🔴⚪️✍🏻| 𝐍𝐄𝐖 entries!
𝝤 𝝥𝝚𝝩𝝦𝝤𝝨 𝝠𝝚𝝗𝝚𝝢𝝩𝝜𝝨 𝝨𝝩𝝤𝝢 𝝖𝝨𝝩𝝚𝝦𝝖 𝝟𝝖𝝞𝝨𝝖𝝦𝝞𝝖𝝢𝝜𝝨
Η μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα Καισαριανής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Έτσι λοιπόν μετά την απόκτηση του σπουδαίου μέσου, Παναγιώρη Γεραγωτέλλη, η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Πέτρο Λεβέντη. Γεννημένος στις 6/12/1992 (31 ετών), ο πολύπειρος αμυντικός που μπορεί να καλύψει θέση στόπερ αλλά και ακραίου μπακ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Άμιλλα Περιστερίου ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ήφαιστο Περιστερίου. Έπειτα μετακινήθηκε στον ΑΟ Περιστερίου και εν συνεχεία είχε μία εξαιρετική παρουσία στην Football League με την ομάδα της Καλλιθέας με 97 συμμετοχές. Ακολούθησαν Πανηλειακός και ο ιστορικός Εθνικός Πειραιά για να καταλήξει και πάλι στον Ήφαιστο Περιστερίου. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ηλιούπολη και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου είχε ηγετική παρουσία κάνοντας πρωταθλητισμό. Την διετία 2021-2023 αγωνίστηκε στον Άρη Πετρούπολης όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ ενώ πέρυσι κατέγραψε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα αντιμετώπισε την ομάδα μας στο τελικό του Κυπελλου ΕΠΣΑ. Διακρίνεται για τις σωστές τοποθετήσεις του καθώς και για το δυναμισμό που βγάζει στο παιχνίδι του.

Η κίνηση αυτή πιστοποιεί για ακόμη μια φορά τη διάθεση της διοικησης να ενσωματώσει στο δυναμικό της ομάδας ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Καλωσορίζουμε τον Πέτρο Λεβέντη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.