Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Και ο Ήφαιστος Περιστερίου κατεβάζει Β’ ομάδα ..

Published

on

Τη δημιουργία Β’ ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ ανακοίνωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου.

Το δελτίο Τύπου…

Δεν ήταν η μόνη λύση και σίγουρα δεν ήταν ο ευκολότερος δρόμος.Αλλά για μας ήταν μονόδρομος και δημιουργήθηκε ο Ήφαιστος Β’!

 

Μετά τις τελευταίες αλλαγές στα ηλικιακά όρια των Ακαδημιών οι γεννηθέντες τα έτη 2004, 2005 και (ουσιαστικά) 2006 έμειναν να αναζητούν πρόωρα αντρικό τμήμα, για να μην κόψουν το ποδόσφαιρο!

 

Ο Ήφαιστος αισθάνθηκε την υποχρέωση απέναντι σε όλα αυτά τα παιδιά και άλλα τόσα που επικοινωνούν τον τελευταίο μήνα μαζι μας διερευνώντας το ενδεχόμενο δημιουργίας Β’ ομάδας, να τους προσφέρει μία ασφαλή επιλογή συμμετοχής στην Γ’ κατηγορία Αθηνών, σε γνώριμο περιβάλλον και με τις παροχές που τον ξεχωρίζουν.

 

Θυμίζουμε ότι η ηλικία των ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στον Ήφαιστο Β’, είναι μέχρι 21 ετών, δηλαδή γεννημένοι το 2002 και αργότερα.

 

Μέχρι πέντε (5) ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και με την πρώτη ομάδα στην Α’ Αθηνών και με τη δεύτερη στη Γ’ Αθηνών. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα πρέπει να δηλωθούν πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

 

Ο Ήφαιστος Β’ είναι το προστατευμένο περιβάλλον, η ασφαλής προοπτική χωρίς τις “αστοχίες” άλλων επιλογών, συλλόγων και προπονητών και αποτελεί τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας που είναι πάντα ανοικτή σε ποδοσφαιριστές έτοιμους να σηκώσουν το βάρος των ευθυνών.

 

Σιδηροκέφαλος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και ο Ήφαιστος Β’.

Ήφαιστος είναι…

 

Υ.Γ.: Αύριο θα ανακοινωθεί ο προπονητής της Β’ ομάδας και θα ακολουθήσουν όλες οι λεπτομέρειες του νέου εγχειρήματος.