Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Και πάλι πρωτάθλημα το Χαλάνδρι, 4-0 τα Σούρμενα

Published

on

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν το Χαλάνδρι, που επικράτησε εύκολα επί των Σουρμένων με 4-0 και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα του.

Η ομάδα του Σταύρου Αμανατίδη τερμάτισε με 47 βαθμούς και πλέον ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου, ενώ τα Σούρμενα με 39 τερμάτισαν στην τρίτη θέση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 18 λεπτά καθυστέρηση για να εναρμονιστεί ο χρόνος με το ματς της Αγίας Ελεούσας με την Ανθούπολη, που καθυστέρησε λόγω έλλειψης απινιδωτή.

Μόλις στο 2′ ο Αλεξανδράκης έκανε το 1-0, με τον Κατσιούλη στο 42′ και στο 52′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αλεξανδράκης στο 71′ ζευγαρώνοντας κι αυτός τα προσωπικά του τέρματα.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μυλωνάς, Φουκούλης (71′ Κορωναίος), Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Τρυφιάτης (63′ Ντούλε), Αζάλ (63′ Μπράχος), Καλιαμπάκας (71′ Κεχρής), Κατσιούλης, Αλεξανδράκης (74′ Σπηλιωτάκης)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Τσομπάνης, Μαρινάκης, Οικονόμου, Μιχελής, Μαργαρίτης (65′ Μακρυνόρης), Αρσενίου (56′ Μασάντο), Παπουγιαννάκης (46′ Χαπάλογλου), Γιαννόπουλος (74′ Περμπάσα), Λαμτσάι, Πετριτάι.