Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Και τη νέα σεζόν μαζί Αλσούπολη και Γιώργος Λαζάρου…

Published

on

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι ΣΤΗΝ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, η διοίκηση της ομάδας παρά τη κακή πορεία ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνία με τον κόουτς Γιώργο Λαζάρου και για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση…

Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος μας δεν θα περίμενε η ομάδα μας να είναι σε αυτη την βαθμολογική θέση.

Το ποδόσφαιρο όμως είναι γεμάτο απρόοπτα και ανατροπες για αυτό και είναι ο βασιλιάς των σπορ. Σε κάθε περίπτωση εμείς οφείλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βγει η ομάδα από αυτή την δύσκολη θέση και να παραμείνει στην κατηγορία.

Θέλοντας λοιπόν να προλάβουμε φήμες και κάποιους ψιθύρους που έχουν αρχίσει να ακούγονται, ενημερώνουμε ότι ήρθαμε σε συμφωνία με τον Γιώργο Λάζαρου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τους συμπολίτες μας για την συγκλονιστική στήριξη και το ίδιο επιθυμούμε να συμβεί και στα 7 εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μετά τιμής

ΔΣ ΠΑΟ Αλσούπολης