Connect with us

stoplekto

Και τη νέα χρονιά θα στοχεύσει σε πρωταθλητισμό ο Αετός Κορ.

Published

on

Με το παιχνίδι κόντρα στην Προοδευτική κλείνει ο κύκλος των φετινών μπαράζ για τον Αετό Κορυδαλλού  και όλοι στο σωματείο είναι ικανοποιημένοι από την εξαιρετική απόδοση της ομάδας , στους αγώνες αυτούς, αλλά νιώθουν και μια δόση πίκρας , αφού λίγη τύχη να είχαν περισσότερο . σίγουρα θα διεκδικούσαν το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου μετά την Προοδευτική.

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος Δημήτρης Μπούγας συγχαίρουν τον προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλο και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ , καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλη τη χρονιά .

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπούγας τόνισε:

« Ο Αετός έχει καθιερωθεί στην κοινή γνώμη από την καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια  κι από τις επιτυχίες που έχει . Στόχος μας και τη νέα χρονιά ο πρωταθλητισμός και ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός για μια πιο ισχυρή ομάδα . Παράλληλα γίνονται και ζυμώσεις  ώστε να μπουν και νέα δραστήρια άτομα στη διοίκηση .Καλούμε τον κόσμο που θα έλθει σήμερα στο γήπεδο να αποθεώσει τους παίκτες μας καθώς και την Προοδευτική που ανέρχεται στη Γ’ Εθνική .

  • Την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού και στην αίθουσα « Πλειάδες» θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Αετού με τα θέματα:

Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που τελειώνει , με αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας διοίκησης.

*Την μεθεπόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στον ΔΑΚ Κορυδαλλού η γιορτή λήξης των Ακαδημιών του Αετού .