Connect with us

stoplekto

Και τον Κουβάτσο η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κυριάκο Κουβάτσο απέκτησε δανεικό από τον Αετό Κορυδαλλού  η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

«Ένα ταλέντο με ώριμη ποδοσφαιρική νοοτροπία… Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστη Κυριακού Κουβατσου.

Μετα από συζητήσεις με την διοίκηση του Αετού κ τον κ.Μπούγα προσωπικά μέσα σε άριστο κλίμα υπήρξε συμφωνία για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή για την νέα σεζόν στην ομαδα μας και ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού για την συμφωνία . Ο ποδοσφαιριστής ήταν κ επιθυμία του προπονητή μας και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να είναι στην ομάδα μας και να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Ο Κουβάτσος θεωρείται ένα εξαιρετικό ταλέντο καθώς διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του και ωρυμοτητα πάρα το νεαρό της ηλικίας του. Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και ως μέσος (8αρι) και διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και μεταβίβαση.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομαδα του Αστέρα Νίκαιας και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας.Με τις ικανότητες του και με σκληρή δουλειά θα βοηθήσει πολύ την ομάδα καθώς η ομάδα μας πιστεύει στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Κυριάκο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»