Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Και τον Φιλόπουλο η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Συνεχίζονται οι μεταγραφές για την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού. Νέο απόκτημα ο 29χρονος μέσος Παναγιώτης Φιλόπουλος που σίγουρα θα βοηθήσει τη νέα προσπάθεια της ομάδας .

Από τον σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Μια πολυ σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Μεταγραφή ουσίας, ποιότητας και εμπειρίας. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την απόκτηση του αμυντικού μέσου Παναγιώτη Φιλοπουλου. Πρόκειται για μια πολύ ουσιαστική μεταγραφική κίνηση καθώς ο Φιλοπουλος είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας με τις ικανότητες του στον μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Φιλοπουλος είχε πολλές προτάσεις από ομάδες αλλά η φιλοσοφία της ομάδας μας, η ταύτιση στόχων και η εξαιρετική συζήτηση που έγινε ολοκλήρωσαν την σημαντική μεταγραφή.

Ο Φιλοπουλος αγωνίζεται ως κλασσικός αμυντικός χαφ 6αρι μπορεί να βοηθήσει και ως 8αρι όμως και διαθέτει πολύ δύναμη, ωρυμοτητα, καλή μεταβίβαση στο παιχνίδι του και είναι εξαιρετικός σαν κόφτης, αλλά βοηθάει με την απλότητα του και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαριστης που κάνει πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο και θα βοηθήσει πολύ τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο κ στο δημιουργικό.

Έχει αγωνιστεί σε Πετράλωνα, Ένωση Βοτανικου, Άρη Αμφιαλης(Δ’ Εθνική),Oratory Youths(Premier Μάλτας), Ηλυσιακος(Football League 2),Πανκαμαριακος και ΑΕ Θύελλα Πετριου.

Παναγιώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»