Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Και του χρόνου στην Α’ κατηγορία το Ηράκλειο, 1-0 τον Αθηναϊκό

Published

on

Την παραμονή του στην Α’ κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά το Ηράκλειο, που νίκησε τον Αθηναϊκό με 1-0 σε ένα ματς με πού δύναμη και πάθος.

Εφτασε έτσι τους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση. Ο Αθηναϊκός έμεινε στους 23 και είναι στην 6η θέση μαζί με Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, Μελίσσια και Αρη Καλαμακίου! Για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής θα πρέπει να νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Σε περίπτωση ισοπαλίας, για να τα καταφέρει θα πρέπει να μην έρθει ισόπαλο το Μελίσσια- Αρης Καλαμακίου. Αν ηττηθεί, τότε θα πρέπει και πάλι να μην έρθει ισόπαλο το άλλο ματς έτσι ώστε να πάει σε νέο μπαράζ με τον ηττημένο, πριν τα μπαράζ παραμονής!!!

Στο 54′ ο Αθηναϊκός έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Λάιου με 2η κίτρινη, ενώ στο 56′ ο Σταυρογιάννης έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλλας, Καρώνης (51′ λ.τ. Ανδρέου), Χριστόπουλος (86′ Λιαπίδης), Παρασκευάς, Καλιακούδας, Μπουραζάς (86′ Βακερλής), Δ. Ηλιακίδης (69′ Α. Ηλιακίδης), Χρήστου (46′ Βλάχας), Σταυρογιάννης, Μπάτσι, Μπότης

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Ρούμπας, Θανόπουλος (46′ Μαυροματάκης), Θεοδοσίου (58′ Τραγουστής), Παναγόπουλος, Μπαλίου, Κατσαούνος, Κούτσιας, Κατσούλας (76 Λαζόπουλος), Λημνιός, Τσοπανάκος, Λάιος.