Connect with us

slideshow

Και τώρα « τρέχουν» στην Καστέλλα

Published

on

Περίπλοκα έγιναν τα πράγματα για τον ΑΟ Καστέλλας μετά και την προχθεσινή ισοπαλία με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας την τελευταία αγωνιστική(1-1). Η ομάδα του Άρη Κακογιάννη ισοφαρίστηκε στο 90’ και σε συνδυασμό με τη νίκη της Δραπετσώνας επί των Σαλαμινομάχων εκτοπίστηκε από τη δεύτερη θέση των πλέι άουτ και θα χρειαστεί να παίξει πρώτα μπαράζ με τον ΑΟΚ Φαλήρου το προσεχές Σάββατο για να ξεκαθαρίσει η τρίτη και η τέταρτη θέση λόγω ισοβαθμίας μεταξύ τους.

Πάντως οι υπεύθυνοι της Καστέλλας μέσω της στήλης στέλνουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίαντα, καθώς ήταν ένα πολύ καλός αντίπαλος που έπαιξε για την ιστορία του.

«Μελανό» σημείο του αγώνα προχθές ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Σέχου. Ο ικανότατος επιθετικός υπέστη θραυστικό τραύμα στο δεξί του γόνατο, που ευτυχώς αντιμετωπίστηκε με δυο ράμματα, ενώ του τοποθετήθηκε και γύψος για τουλάχιστον ένα μήνα. Ένα ακόμα πρόβλημα που ήρθε να προστεθεί στα πολλά που αντιμετωπίζει φέτος  ο σύλλογος όσον αφορά τους τραυματισμούς. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα  εύχεται περαστικά στον Σέχου και να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις του συλλόγου αλλά και στη δουλειά του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply