Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κακός δαίμονας ο ΓΣ Καισαριανής για τον Μικρασιατικό (1-1)

Published

on

Σε μια τεράστια εντός έδρας απώλεια υπέπεσε ο Μικρασιατικός, που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από τον συντοπίτη ΓΣ Καισαριανής με 1-1, και πλέον η κατάκτηση του τίτλου δεν βρίσκεται στα χέρια του…

Εφτασε έτσι τους 35 βαθμούς και είναι στη 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από το Χαϊδάρι. Και ναι μεν έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Χαϊδάρι θα οδηγηθούμε σε μεταξύ τους μπαράζ…Από την άλλη πλευρά ο ΓΣ πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής, και με 17 βρίσκεται στην 9η θέση.

Πάντως, αν τελικά ο Μικρασιατικός δεν πάρει τον τίτλο, θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ΓΣ Καισαριανής, που και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια πήρε ισοπαλία…

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με πολύ δύναμη και πάθος, και είχε δύο πρόσωπα. Ο Μικρασιατικός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 16′ όταν ο Σαπαλίδης έκανε το 1-0. Ομως στο 44′ ο Κωνσταντινίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να μείνουν οι γηπεδούχοι με 10 παίχτες. Αυτό επέδρασε καταλυτικά στη μορφή του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία, και τελικά να φτάνουν στην ισοφάριση στο 76′ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Κασάπη. Μάλιστα, στο τέλος θα μπορούσαν να φτάσουν και στην ολική ανατροπή, αλλά τελικά το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Σμυρνάκης (69′ Βουτυράς), Εσλερ (87′ Βουγιουκλίδης), Κουτσογκίλας Ε. (87′ Κακός), Μαραγκουδ΄’ακης, Κωνσταντινίδης, Ψαραδέλης, Σάμιος, Σαπαλίδης, Ραχήμ, Κουτσογκίλας Π. (46′ Τζέλη).

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Ηρακλής, Σκόρδος, Μιράκα, Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Σούλκο, Καριτζαΐδης (64′ Νίκου), Σβίγγος, Γεωργίου (88′ Μπαριαμπάς), Αναστασίου, Κασάπης.