Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καλά Χριστούγεννα στο City (vd)

Published

on

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την άδεια των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν την Πέμπτη στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” οι παίκτες του Αιγάλεω, με την διοίκηση των “κυανόλευκων” να μοιράζει σε όλους γλυκά, γαλοπούλες και πολλές ευχές…

Με πολλά χαμόγελα και σε εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το πρωί η προπόνηση του City.

Μετά το “ξεμούδιασμα” στο γυμναστήριο παίκτες και προπονητικό τιμ δέχθηκαν τις ευχές, αλλά και τα δώρα της διοίκησης που μοίρασε σε όλους γλυκά και γαλοπούλες.

Παράλληλα με τα γλυκά και τις γαλοπούλες η διοίκηση φρόντισε να πληρώσει από σήμερα παίκτες και προπονητικό τιμ που θα κάνουν γιορτές με… γεμάτες τσέπες.

Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Αιγάλεω Γιάννης Παλτόγλου ευχήθηκε σε όλους “Εύχομαι σε όλους υγεία και να περάσετε καλές γιορτές. Να συνεχίσετε έτσι και να πάμε ψηλά την ομάδα όλοι ενωμένοι”.

Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ευθύμης Μαξακούλης απευθυνόμενος σε παίκτες και προπονητικό τιμ τόνισε “Σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και σύντομα στην Γ Εθνική. Να πάμε στην Β και ακόμη πιο ψηλά. Αυτό είναι έργο δικό σας. Από εμάς θα έχετε αυτά που πρέπει και από εσάς στα πόδια σας ταλέντο. Σας εύχομαι υγεία στις οικογένειές σας και ότι επιθυμείτε”.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αιγάλεω Γιώργος Σουρλής υπογράμμισε “Θέλω να πω και εγώ Χρόνια πολλά. Θεωρώ πως αν η ομάδα πηγαίνει καλά, πηγαίνει γιατί ήσαστε εσείς κοντά στην ομάδα και λύνεται όλα τα προβλήματα. Εγώ που είμαι πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου πρώτη φορά βλέπω τέτοια διοίκηση. Σας αξίζουν χίλια συγχαρητήρια και να ξέρετε πως θα κάνουμε τα πάντα για να σας δούμε το καλοκαίρι χαρούμενους. Ευχαριστούμε για όλα”.

Άπαντες έφυγαν με χαμόγελα από το “Στ. Μαυροθαλασσίτης” ανανεώνοντας το ραντεβού τους για προπόνηση την ερχόμενη Δευτέρα.