Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καλή εμφάνιση για τα Πετράλωνα στην Αγία Παρασκευή

Published

on

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν, χθες (2/9), τα Πετράλωνα κόντρα στην Αγία Παρασκευή εκτός έδρας. Παρά την ήττα 1-0, ο Γαληνός Νικολαΐδης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του κόντρα σε μια ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην Α’ Αθηνών. Ο νεαρός τεχνικός είδε τους παίκτες να έχουν την κατοχή, να πιέζουν σωστά και να περιορίζουν την Santa σε ικανοποιητικό βαθμό. Οι ‘κυανέρυθροι’ αρχίζουν σιγά, σιγά, να αφομοιώνουν την φιλοσοφία του και να ανεβάζουν στροφές παρά τις διπλές προπονήσεις. Στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα κοιτάξει την κορυφή και θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο κάθε Σαββατοκύριακο. Επόμενο αντίπαλος η Προοδευτική το ερχόμενο Σάββατο (5/9).

Όσον αφορά την σύνθεση του φιλικού, χρησιμοποιήθηκαν οι: Αλεξόπουλος, Μακρυγιάννης, Κόντης, Γεωργακόπουλος, Κατσιγιάννης, Παπαδάκης, Κρεμμύδας, Παπανδρέου, Μουρίκης, Μαρτέκας, Μουντράκης. Στο Β’ μισό αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Παναγιωτάκης, Σταύρου, Ρόνι, Δήμου, Παγίδας, Γκίτζος, Τζαβάρας.

‘Εύχομαι καλή συνέχεια στην Αγία Παρασκευή’ 

Συνομιλώντας με τον 40χρονο τεχνικό, μεταξύ άλλων είπε δύο λόγια και για την Αγία Παρασκευή. Αναλυτικά: ‘Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που ήταν σωστά δουλεμένη με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τους εύχομαι καλή χρόνια με υγεία και καλή πορεία στο ιστορικό αυτό σωματείο.’