Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καλαμάκης: Σε υψηλό επιπεδο οι ακαδημιες

Published

on

Με αφορμή τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου αλλά και τους στόχους της επόμενης σεζον ο προπονητης του Ατρομητου Πειραια, Αντωνης Καλαμακης προχώρησε στην εξης δηλωση:

Καταρχήν γίνεται πολύ καλή δουλειά τουλάχιστον στο εφηβικό και στο παιδικο με τα παιδιά που έχω έρθει σε επαφή. Δείχνουν ότι βρίσκονται σε υψηλό επιπεδο και σιγουρα θα πάρουν τις ευκαιριες τους εφοσον δουλέψουν με τον ίδιο ζηλο. Ο Ατρόμητος αποτελεί από 70-80% από παίκτες που είναι κάτω των 20 ετων. Από εκει και πέρα, τα παιδιά είναι δουλεμένα απο τις ακαδημιες και έχουν ορεξη για δουλεια. Ο Ατρομητος θέλει ομως και ενισχυση και θα πάρουν 4 με 5 παιδια τα οποία εκτός από πολύ καλοί ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι και καλοί χαρακτήρες και μαζί με τα νέα παιδια που έχουμε θα κάνουμε ένα αξιόλογο σύνολο γιατί ο Ατρομητος σαν ομαδα εχει πολλες απαιτησεις. Φέτος θα κάνει πρωταθλητισμό αφού η φανέλα του είναι βαρια και εμείς πρέπει να ειμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτης’.

Παράλληλα, την Πέμπτη στις 18.00 θα γινει φιλικο με τον ΑΟ Χανιων και θα ειναι ευκαιρια ωστε να εξαχθουν χρησιμα συμπερασματα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply