Connect with us

stoplekto

Καλαμάκι – Κουκάκι 3-1

Published

on

Ένα σπουδαίο ματς με συναρπαστική τροπή παρακολούθησαν όσοι επέλεξαν να περάσουν το απόγευμά τους στο γήπεδο Καλαμακίου. Εκεί, η γηπεδούχος ομάδα ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 απέναντι στο μαχητικό Κουκάκι και με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο ημίωρο πήρε τη νίκη-πρόκριση με 3-1! Στο 23′ ο Τσιαδήμας ‘πάγωσε’ το γήπεδο με το εύστοχο σουτ που επιχείρησε, ωστόσο στην επανάληψη όλα άλλαξαν! Στο 61′ ο Μαστραντώνης έφερε το ματς στα ίσια με σουτ και πέντε λεπτά μετά (66′) ο Κοκκιναράς ευστόχησε σε πέναλτι για το 2-1. Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι η συνέχεια θα ήταν εύκολη υπόθεση για τους ‘κυανόλευκους’, όμως το Κουκάκι λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά! Ήταν το 80′ όταν ο Κάλφας εκτέλεσε πέναλτι, με τον Τρέντσιο να αποκρούει και να προστατεύει το προβάδισμα για την ομάδα των νοτίων προαστίων! Στο 86′ ο Πρέκο σκόραρε με σουτ και ‘κλείδωσε’ τη νίκη για το Καλαμάκι. Διαιτητές ήταν οι Αθανασίου, Δανέζης και Τσιλιπάνος.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Τρέντσιος, Αβάσταγος Α., Χατζηδημητρίου, Χιόνης (85′ Χρυσολοράς), Βοργιάς, Μπούζας (67′ Νυκταράκης), Πρέκο, Αβάσταγος Ν., Μαστραντώνης, Κοκκιναράς, Αθανασίου (46′ Σουλοβάρι)

ΚΟΥΚΑΚΙ: Ράθωσης, Τσερπατζίδης (19′ Κιτζήρης), Κάλφας, Παπαδόπουλος, Τουμπουλίδης, Παπαμιχαήλ, Ζώης, Φούκης (74′ Σκανδάλης), Σαραντίδης, Τσιαδήμας, Καρούμπαλης.

foto: sportifico

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply