Connect with us

3ος Όμιλος

Καλαμάτα-Κανάρης Νενητών 2-1

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Καλαμάτα που επικράτησε με 2-1 του Κανάρη Νενητών, μειώνοντας τη διαφορά από την 10η θέση και την Ένωση Ερμιονίδας στον πόντο, κι ενώ η ομάδα της Αργολίδας έχει ένα ματς λιγότερο. Η ‘Μαύρη Θύελλα’ ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα κομβικό ματς για το μέλλον της στην κατηγορία. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι που ταξίδεψαν με 14 παίκτες στην Μεσσηνία δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα παρότι πάλεψαν το ματς. Στο α’ μέρος η υπεροχή των γηπεδούχων δεν καρποφόρησε, με την Μαύρη Θύελλα να έχει δοκάρι στο 46′ σε κεφαλιά του Καλαντζή. Στο 59′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μανουσάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γύρισμα του Τσόπελα. Οι νησιώτες ισοφάρισαν στο 78′ με τον Σαμπάνη με σουτ από τα 30 μέτρα, όμως η Καλαμάτα απάντησε άμεσα με τον Ραχίμ να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο και με προβολή να σημειώνει το τελικό 2-1 (η μπάλα είχε αρχικά καταλήξει στο δοκάρι από την κεφαλιά του Τορεζάνι).

Διαιτητής: Καλανζής (Αθηνών), Βοηθοί: Μπατζιόπουλος, Πασπάτης (Αθηνών).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κώστας Καλογιαννίδης): Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Κεμάλι, Τσόπελας, Κεσμερίδης, Ρήγας (53′ Κολομήτρας), Μανουσάκης (83′ Μπεγκλετζής), Τορεζάνι, Όττα (71′ Τσιμικλής), Ραχίμ , Καλαντζής.

ΚΑΝΑΡΗΣ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κωττάκης, Αγριμάκης, Τσιούμας, Γρίγος, Χριστόπουλος, Παυλάκης (46′ Χριστοφής), Λέσι, Χριστούλης, Σαμπάνης, Ντάμπρος, Σελαλά.