Connect with us

8ος Όμιλος

Καλεσμα στον κοσμο ο ΟΦ Ιεράπετρας

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ο.Φ. Ιεράπετρας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ζητώντας να δώσει το παρών στο γήπεδο την Κυριακή στον αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο και να αποτελέσει τον 12ο παικτη.

Παράλληλα, στο κείμενο γίνεται γνωστό ότι σκοπός αποτελεί το ‘Βουζουνεράκειο’ να γινει η πιο… σκληρή έδρα του ομίλου πάντα σε αγωνιστικό επίπεδο και προτρέπει το κόσμο να αποφύγει τις ακρότητες που θα αποβούν μοιραίες για την ομάδα και θα την φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αναλυτικά, το κειμενο

Ηγγικεν η ώρα. Ο ΟΦΙ την Κυριακή στις 16.00 αντιμετωπίζει στο Βουζουνεράκειο τον Αγιο Ιερόθεο για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ενα πρωτάθλημα μικρό , όπου οι γκέλες ειδικά στο γήπεδο σου , είναι καταστροφικές. Το Βουζουνεράκειο θα πρέπει να είναι η πιό ισχυρή έδρα του ομίλου. Μόνο έτσι θα μπορέσει να σωθεί ο ΟΦΙ. Και ο ΟΦΙ φέτος επιβάλεται να σωθεί. Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο. Το Βουζουνεράκειο πρέπει να βάλει τα ….καλά του. Γινόμαστε ο 12ος παίκτης όπως μόνο εμείς ξέρομε , και σπρώχνουμε τον ΟΦΙ στην νίκη. ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ήδη είναι σε τεράστια εγρήγορση , την Κυριακή είναι σίγουρο ότι θα θυμηθούμε τις καλύτερες των ημερών του ΟΦΙ. ΑΛΛΑ: Δεν παρεκτρεπόμαστε , δεν βάζομε σε κίνδυνο τιμωρίας την ομάδα μας , για κανένα λόγο. Κάνομε καζάνι το Βουζουνεράκειο αλλά σε κόσμια επίπεδα.

Με τον Αγιο Ιερόθεο είναι η τέταρτη χρονία που βρισκόμαστε αντίπαλοι . ΟΦΙ και Αγ. Ιερόθεος ήταν ξανά αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 1977-78 , στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 1978-79 και στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής 1994-95.

Είναι μιά πολύ δυνατή ομάδα η οποία πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Εχει έδρα το Περιστέρι Αττικής.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16.00 ΣΤΟ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ.