Connect with us

8ος Όμιλος

Καλημέρης: Ο Ο.Φ.Ι έδειξε ότι με θέλει περισσότερο

Published

on

Ο Πέτρος Καλημέρης αποτελεί το τελευταίο -χρονικα- μεταγραφικό απόκτημα του Ο.Φ. Ιεράπετρας με την πρόκληση που περιμένει τον ποδοσφαιριστή να είναι μεγάλη.

Άλλωστε, είναι η πρώτη φορά που ο 23χρονος αμυντικός μέσος αφήνει τη γενέτειρα του, την Αθήνα για να αγωνιστεί σε έτερο σύλλογο και επέλεξε την ομάδα του Λασιθίου για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας μας ανέλυσε τους λόγους που προχώρησε αυτή την κίνηση λέγοντας: “Συνήθως πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και ο Ο.Φ. Ιεράπετρας ήταν η ομάδα που έδειξε πόσο πολύ ήθελε να έρθω στο σύλλογο”.

Ερωτηθείς εάν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Μάγγου, ο Καλημέρης είπε: ” Σίγουρα έπαιξε ρόλο. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος σε κερδίζει με τον χαρακτήρα του και με την δουλειά που κάνει”.

Σχολιάζοντας το πως περιμένει το ερχόμενο πρωτάθλημα υποστήριξε: “το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και το κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό”.

Ερωτηθείς μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα του τον τίτλο είπε: “Η ομάδα αν είναι αυτη που πρέπει να είναι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Διαθέτουμε καλούς και έμπειρους παίκτες και το μόνο που μας τρομάζει είναι ο κακός μας εαυτός”.

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υπογραμμίζοντας: “Ο κόσμος ξέρω ότι μπορεί να κάνει την έδρα μας πολύ δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Έπαιξα πέρσι ως αντίπαλος και έζησα”.