Connect with us

5ος Όμιλος

Καλλέργης – Βουτσιώτης στον Ιωνικό και έπεται συνέχεια…

Published

on

Δυναμικά ξεκίνησε ο Ιωνικός την προσπάθεια ενίσχυσης στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο με τη Διοικούσα Επιτροπή αποφασισμένη με στοχευμένες κινήσεις και επιλογές ποδοσφαιριστών επιπέδου Σούπερ Λιγκ, να δώσει αέρα ανωτερότητας στην ομάδα ώστε να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Football League.

 

H νέα σπουδαία μεταγραφική επιτυχία του Ιωνικού λίγο πριν το λυκαυγές του 2014 είναι η απόκτηση του Μανώλη Καλλέργη από τον Ατρόμητο.

 

Ο 23χρονος μέσος που έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα των Δυτικών προαστίων εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας της Νίκαιας με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

 

Πρόκειται για την 3η μετεγγραφή του Ιωνικού καθώς σε λιγότερο από 48 ώρες η Διοικούσα Επιτροπή προχώρησε τόσο στην απόκτηση του 21χρονου επιθετικού του ΑΟ Χανίων Βασίλη Σαντριά όσο και του 19χρονου δημιουργικού μέσου του Ολυμπιακού Δημήτρη Βουτσιώτη, πρώην αρχηγού της Κ17 και πρωταγωνιστή της ομάδας Νέων των ερυθρόλευκων.

 

Ο νεαρός Βουτσιώτης παραχωρήθηκε στον Ιωνικό με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να του δοθεί η δυνατότητα να πάρει παιχνίδια σε μια ομάδα με βαριά φανέλα και πρωταγωνιστικούς στόχους με έντονη την πίεση του πρωταθλητισμού.

 

Η χειμερινή μεταγραφική επίθεση συνεχίζεται καθώς στα επόμενα 24 ώρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ακόμη ενός ικανότατου ποδοσφαιριστή από ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

 

Ο Ιωνικός θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο προκειμένου να καταστεί πανίσχυρος σε όλες τις γραμμές ενόψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply