Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καλλίτσης: “Ξεκάθαρος ο στόχος της ομάδας”

Published

on

Ο Νίκος Καλλίτσης αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε να είχε στο δυναμικό της.

Ο Σκληροτράχηλος αμυντικός που τα πήγε εξαιρετικά πέρυσι με τη φανέλα του Αθηναϊκού, φέτος θα υπερασπίζεται την οπισθοφυλακή του ΑΟ Χαϊδαρίου.

Ασφαλώς ο Χρήστος Κιούρκος θα έχει το… κεφάλι του ήσυχο αφού βλέπει έναν ικανότατο άσο να προστίθεται στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο Καλλίτσης αναφέρθηκε στην επιλογή του να αγωνιστεί στην ομάδα των δυτικών προαστίων λέγοντας

«Το να αγωνιστώ στο Χαϊδάρι ήταν ξεκάθαρα επιλογή μου διότι είναι μια ιστορική ομάδα και επίσης ένιωσα σιγουριά και εμπιστοσύνη οταν δέχθηκα την πρόταση από τον κοουτς Χρήστο Κιούρκο διότι έρχομαι από τραυματισμό και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα διότι υποδηλώνει πως με εμπιστεύεται και με τιμά».

Ερωτηθείς για το σύλλογο του συλλόγου δήλωσε: «Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος. Από την αρχή να παίζουμε καλο ποδόσφαιρο, να πρωταγωνιστήσουμε και να έχουμε μια ομάδα με χαρακτήρα και ήθος διότι η φανέλα είναι βαριά και πρέπει να την εκπροσωπήσουμε όπως ακριβώς της αρμόζει».

Στον επίλογο του, ο πρώην άσος της Ιστιαίας αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες λέγοντας: «Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες αρχικά πρώτα απ όλα είναι να είμαι υγιής ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει στόχους που έχει θέσει και μέσα από ένα καλό σύνολο να αναδειχτώ και εγώ προσωπικά».