Connect with us

5ος Όμιλος

Καλλιθέα – Έτοιμη για την αναμέτρηση με Εθνικό

Published

on

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας, εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Εθνικό, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Εκτός των τιμωρημένων Μπέλη και Φαρμάκη, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες την περασμένη εβδομάδα και εκτίουν ποινή αποκλεισμού, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του Λουκά Καραδήμου.
Ύστερα από συνεννόηση των διοικήσεων της Καλλιθέας και του Εθνικού, ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Εθνικού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, ότι θα εισέρχονται από τη Θύρα 1 του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας καταλαμβάνοντας το αριστερό τμήμα της κερκίδας, ακολουθώντας τις υποδείξεις του προσωπικού του γηπέδου.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας καλεί το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να έρθει την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής με τον Εθνικό και να στηρίξει και να ενισχύσει με την παρουσία του, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας