Connect with us

5ος Όμιλος

Καλλιθέα – Ηλυσιακός 0-0

Published

on

Έχασε έδαφος στην κούρσα του τίτλου  η Καλλιθέα  καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο Δημοτικό Στάδιο, στα πλαίσια της  14ης αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής
Σε έναν αγώνα με καλό ρυθμό, παρουσία αρκετού κόσμου στο γήπεδο, η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες και βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Απέναντι της όμως βρήκε τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού, Κοντοπίδη, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και θα πρέπει να χαρακτηριστεί και ο MVP της αναμέτρησης, καθώς «κατέβασε ρολά» και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε δύο πέναλτι, πρώτα του  Μαρουκάκη στο 32′ και κατόπιν του Κώστα στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Στο  87′ ο Μαρουκάκης είχε προσπάθεια στο δοκάρι .

Διαιτητής ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Κουρέντα και Κορώνα

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος) : Λαδάς, Ντρούγκας, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Σταύρου, Κώστας (68΄ Μπέλης), Καλτσάς, Στούπης (88′ Βασιλειάδης), Μαρουκάκης και Γκρόσιος (46′ Σαραντόπουλος).

Ηλυσιακός  (Γιώργος Αρχοντάκης) :Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Καμβύσης, Σαμιώτης, Μπίρης, Μπουσάι, Νομικός, Ηρακλής, Κονδύλης, Μενδρινός και Σεράνι (79΄ Ζαφείρης).