Connect with us

5ος Όμιλος

Καλλιθέα – Με ψυχολογία στα ύψη απέναντι σε Κερατσίνι

Published

on

“Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας, εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρηση με το Κερατσίνι, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.
Εκτός πλάνων για τον Λουκά Καραδήμο, είναι οι τιμωρημένοι Κώστας και Στούπης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ενώ αμφίβολος είναι και ο Παντελίδης.
Μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη της περασμένης Κυριακής με την Θύελλα Καμαρίου, υπάρχει διάχυτος ενθουσιασμός και ανεβασμένη ψυχολογία και στην ομάδα, αλλά και στο φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας. Ο προπονητής έχει ζητήσει από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, να διατηρούν χαμηλούς τόνους και με σοβαρότητα και προσοχή να αντιμετωπίσουν την Κυριακή το Κερατσίνι, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας καλεί το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να έρθει την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής με το Κερατσίνι, για να στηρίξει και να ενισχύσει με την παρουσία του, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας”.