Connect with us

4ος Όμιλος

Καλοπήτας: Άδικο το αποτέλεσμα

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ιωνικού μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα από τη Νέα Ιωνία την προηγούμενη Κυριακή με 1-0. Ο τεχνικός των Νικαιωτών, Ηλίας Καλοπήτας, εμφανίστηκε δυσαρεστημένος, όπως ήταν λογικό, από το αποτέλεσμα και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς όπου και τόνισε: Είναι πολύ άδικο το αποτέλεσμα για εμάς. Σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εάν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά όπου ο αντίπαλος ξεκίνησε με περισσότερη ενέργεια από εκεί και έπειτα είχαμε καθολική υπεροχή στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο τέρμα, χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Στη φάση που δεχτήκαμε το γκολ αντίθετα στη ροή του παιχνιδιού υπήρξε μια σειρά από λάθη που έγιναν και δυστυχώς το πληρώσαμε. Την τύχη που δεν είχαμε με τη Νέα Ιωνία σίγουρα θα την έχουμε σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την νίκη που πέτυχε. Εμείς πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα’. Σε ερώτηση, εάν η ομάδα του έχει παράπονα από τη διαιτησία, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε:
Σίγουρα υπάρχουν παράπονα. Δεν θα ήθελα όμως να επεκταθώ περισσότερο. Αυτό είναι αρμοδιότητα της διοίκησης’. Στον επίλογο του, ο Ηλίας Καλοπήτας, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα υποστηρίζοντας:

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θεωρώ ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές και όλα θα κρίνονται στη λεπτομέρεια σε κάθε αγώνα. Γι αυτό θα πρεπει να προσεγγίζουμε ξεχωριστά τα παιχνίδια’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply