Connect with us

stoplekto

Καλούδη και Κουτσούμπα ο Περαμαϊκός

Published

on

Σε δυο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Περαμαϊκός. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Θοδωρή Καλούδη και του Νίκου Κουτσούμπα, προσθέτοντας ακόμη δυο πολύτιμα εργαλεία στην μηχανή τους.

Ο Καλούδης (31 ετών αμυντικός) επέστρεψε στην ομάδα με την οποία την τριετία 2008-2011 «έγραψε» γεμάτες χρονιές σε Περιφερειακό Πρωτάθλημα και Α’ Πειραιά. Ακολούθησαν Ήφαιστος και Χαλκηδόνα, μέχρι να γυρίσει ο έμπειρος στόπερ «σπίτι» του.

Koutsoumpas

Ο Κουτσούμπας (18 ετών μέσος), αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί στην Ένωση Καμινίων. Ο νεαρός χαφ ήλθε γεμάτος όρεξη κι ενθουσιασμό να πάρει εμπειρίες και να προσφέρει στους «πράσινους». Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν δυο-τρεις ακόμη προσθήκες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Για την παρουσία του στον Περαμαϊκό ο νέος τεχνικός Βασίλης Σπέρτος δήλωσε: «Ξέρω σε ποιόν σύλλογο έχω έλθει και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Περαμαϊκός έχει βαρύ όνομα στον Πειραιά και είναι τιμή μου που οι διοικούντες με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων».