Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καλπάζει η  Προοδευτική 2-4 την Αμφιάλη στο Πέραμα!!

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η πρωτοπόρος Προοδευτική  που επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής της Αμφιάλης με 2-4 στο Πέραμα .

Η  επιτυχία των Κορυδαλλιωτών θεωρείται δίκαιη αφού  ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης.

Ήταν ένα παιχνίδι όπου  οι περισσότερες φάσεις που δημιουργήθηκαν και αξιοποιήθηκαν .

Η Προοδευτική είχε τον πλήρη έλεγχο στο α’ μέρος με μια τριάδα «φωτιά » στη μεσαία γραμμή ( Γκόγκα, Θεοδωρίδης, Ίσμαελ) .Κι όλα αυτά παρά τον αντίθετο άνεμο,   απέναντι στους Αμφιαλιώτες που αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο .

Το σκορ άνοιξε στο 24’ . Μετά από ωραία προσωπική ενέργεια ο  Θεοδωρίδης αφού απέφυγε όσους αντιπάλους βρήκε μπροστά του «έστρωσε» στον Παπαδόπουλο που με ευθύβολο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του .

Στο 36’ ο κορυφαίος των νικητών Θεοδωρίδης βγήκε ωραία από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον Παγώνη διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Η Αμφιάλη μείωσε στο 41’  με κεφαλιά  του Κίτσιου μετά από κόρνερ του Νέλα  , αλλά αμέσως(42’)  μετά η Προοδευτική σημείωσε και τρίτο τέρμα όταν ο Ταμπάκης έπιασε σέντρα από δεξιά και ο Παπαδόπουλος για μια ακόμα φορά με σουτ έγραψε το 1-3 .

Η ομάδα του Δερμάτη « μπήκε »και πάλι στο παιχνίδι στο 53’  με κεφαλιά του Κίτσιου , ύστερα από σέντρα του Ψοΐνου .

Για ένα διάστημα στη συνέχεια η Αμφιάλη απείλησε των εστία των «βυσσινί» χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο , για να βγει ξανά η Προοδευτική απειλητικά μπροστά και να σημειώσει και τέταρτο τέρμα με έμμεσο φάουλ. Ο Παπαδόπουλος πάσαρε στον Δηλαβέρη που κατάφερε να περάσει την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια των παικτών της πολυπρόσωπης άμυνας των γηπεδούχων .

Παρά τις εκατέρωθεν αμφισβητήσεις σε κάποιες περιπτώσεις ο διαιτητής Φιλακούρης δεν πήγε κι άσχημα και έβγαλε άνετα το παιχνίδι.

ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης ,Χαντζής( 68’ Αυγέρης ), Τσουκαλάς, Αγγέλου, Κάρλες( 46’ Μαυράκης) , Γιαννής, Ψοΐνος( 74’ Μπαλόπιτος) , Φύπε, Κίτσιος, Νέλα( 74’ Κοράκι ) Νταλάκος .

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Ροβάτσος, Αποστόλου, Τζιτζικαλάκης, Κύβελος, Θεοδώρου Γκόγκα( 90’ Μόσχος) , Ταμπάκης ( 68’ Δηλαβέρης) , Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος , Ισμαήλ, Κιάφα( 89’  Μακαρονάς)