Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καλπάζει ο Άγιος Δημήτριος, 3-0 τον ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Κάνοντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση ο Άγιος Δημήτριος επικράτησε με το αγαπημένο του 3-0 επί του ΑΟ Περιστερίου.

Έφτασε έτσι τους 52 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν 35 βαθμούς και χρειάζονται ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη Καλαμακίου στην έδρα τους για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς μέσα σε τρία λεπτά, αφού στο 20′ ο Λεονάρντο έκανε το 1-0 και στο 22′ ο Κασπίρης πέτυχε το 2-0. Προσπάθησαν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47′ είχαν δοκάρι με τον Γεωργακόπουλο, αλλά στο 78′ ο Βλάμης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ερμάλ Γκέγκα με τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου, αφού ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός αναχωρεί για επαγγελματικούς λόγους για το εξωτερικό.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου): Κορδάς, Κοζάκης, Τζινευράκης (56′ Κοτσοβός), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης (73′ Νομικός), Βλάμης, Βαφειάδης (73′ Πλατέλλας), Κασπίρης (80′ Ντάφλας), Ερμάλ (56′ Μιτσάνι).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Κουσίδης, Θεοδωρόπουλος (46′ Παπάς), Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Δρουγουνάκης, Κοτσοβός, Δημητρίου (80′ Μωϋσίδης), Ζαφειράτος, Ριζβάνι (70′ Μιράκα), Λαγός (70′ Κωνσταντινίδης), Γεωργακόπουλος.

Advertisement