Connect with us

slideshow

Καλπάζει ο Ερμής Κορυδαλλού

3-2 την Ένωση Ρέντη

Published

on

Έστω και δύσκολα ο Ερμής Κορυδαλλού νίκησε 3-2 την έξοχη Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη με 3-2 και συνέχισε τον καλπασμό του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Μιχαηλίδη στο 22\ αλλά κατάφεραν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου να γυρίσουν το παιχνίδι. Στο 18′ ο Νομικός με πέναλτι( ανατροπή Σταύρου) ισοφάρισε για να σημειώσει δεύτερο γκολ ο Τσατσαρωνάκης στο 40′ .

Οι Ρεντιώτες έκαναν το 2-2 με τον Τομάζο στο 67′ , αλλά ο Ερμής πήρε τελικά την πανάκριβη νίκη στο 78′. Ο Γκουμαλάτσος έπιασε σουτ , απέκρουσε ο Συρίγος Ε. για να βρει η μπάλα το δοκάρι και στην επαναφορά ο Σταύρου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Σωστός ο διαιτητής Ανδρονικίδης.

 

ΕΡΜΗΣ: Κώτσιας, Γκουμαλάτσος, Νομικός, Τσιρτσίκος, Σάββας, Μπούκης , Σιδηρόπουλος( 85′ Φαμιλούσι) Σατάλογλου( 59′ Παυλάκης) Τσατσαρωνάκης, Σταύρου, Αυγέρης( 75′ Παπανδρέου)

ΕΝΩΣΗ Α.Α.: Συρίγος, Βουδούρης, Δαβιτίδης, Μουρκόγιαννης, Θεοχαράκης( 55′ Αθανασίου) , Κουτούζιος, Συρίγος Μ,( 88′ Ζεφτερίδης) .Πετρόχειλος,Τομάζιος, Λένγκα( 80 Καγιάς) , Μιχαηλίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply