Connect with us

6ος Όμιλος

Καλωσορίζει τον Καραμπάση ο ΣΦΑΜ

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης με αφορμή την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Αιολικού με πρόεδρο τον Καραμπάση, ευχαριστώντας πρωτίστως τον απερχόμενο πρόεδρο Σταύρο Γριππιώτη και τους συβούλους που στάθηκαν κοντά στο σωματείο όλα αυτά τα χρόνια. Αναλυτικά:

“Ως Σύνδεσμος φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, αφού ευχαριστήσουμε το απερχόμενο ΔΣ της ομάδας, κυρίως τον Σταυρό Γριππιώτη αλλά και όλα τα μελή το καθένα ξεχωριστά, για τη πρόσφορα τους στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να έχουν τον ΑΙΟ μας ψηλά σε δύσκολες συνθήκες, καλωσορίζουμε ξανά το Γιάννη Καραμπάση στην οικογένεια του Αιολικού και ευχόμαστε στο νέο ΔΣ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Να ξέρετε ότι θα σταθούμε στο πλευρό σας, όπως κάνουμε πάντα για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας. Καλούμε τους φιλάθλους του νησιού να στηρίξουν εμπράκτως τη νέα αυτή προσπάθεια. Ο Αιολικός θα είναι και τη νέα αγωνιστική χρόνια εκεί που του αξίζει, στις εθνικές κατηγορίες να εκπροσωπεί μόνο αυτός το νησί μας αλλά και ολόκληρο το βορειοανατολικό Αιγαίο στο ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας.

Καθήκον μας λοιπόν είναι να βοηθήσουμε όλοι αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία. Όλοι λοιπόν κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα, γιατί είναι ωραίο να σαι ΑΙΟ!”

πηγή: sportlesvos.gr