Connect with us

Uncategorized

Καλός ο Πανηλειακός με Παναχαϊκή

Μπορούσε και τη νίκη ο Πανηλειακός.

Published

on

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανηλειακός στο φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Οι ερυθρόλευκοι είχαν συνοχή σε όλες τις γραμμές και μάλλον τους αδικεί το τελικό 0-0 κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Οι παίκτες του Αντωνίου δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και στα δυο ημίχρονα και θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και να πάρουν τη φιλική νίκη. Αυτό που έκανε καλύτερο τον Πανηλειακό σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά ήταν η διάρκεια στην απόδοσή του.

Ο Πανηλειακός είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 15′ με φάουλ του Λώττα που έφυγε άουτ. Στο 25′ σουτ του Γήττα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 49′ σουτ του ίδιου παίκτη έδιωξε ο Ανδρούτσος. Στο 67′ σουτ του Μπράβου από καλή θέση έφυγε άουτ και στο 69′ πλασέ του ίδιου παίκτη μετά από πάσα του Λώττα μπλοκάρισε ο γκολκήπερ της Παναχαϊκής. Τέλος, στο 75′ δυνατό σουτ του Νικολόπουλου μετά από προσπάθεια του Σωτηρόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Ανδρούτσος. Η Παναχαϊκή απείλησε στο 9′ με τον Χλωρό αλλά το διαγώνιο σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Στο 39′ σουτ του Ντίνα έδιωξε σε κόρνερ ο Μανωλόπουλος όπως έκανε και στο 47′ -με τα πόδια αυτή τη φορά- στο σουτ του Σπίνουλα. Στο 58′ ο Μανωλόπουλος εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Ντίνα, στην τελευταία ευκαιρία της Παναχαϊκής.

Οι συνθέσεις:

Πανηλειακός: Μανωλόπουλος, Μανιάτης, Ταφαρλής, Θωνιάτης, Κολόκας, Ακπαρίδης, Γήττας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Κάλφας. Έπαιξαν ακόμα οι: Θεοδωρακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπράβος, Νικολόπουλος, Βατσής, Καφαντάρης, Μαζιώτης.

Παναχαϊκή: Μάλαρτζ, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Λαμπρόπουλος, Πακάλτζης, Τσεμπερίδης, Μιλοσέσκι, Μενδρινός, Χλωρός, Ντίνας, Ατματζίδης. Έπαιξαν ακόμα οι: Ανδρούτσος, Κοκκίνης, Ιωάννου, Δαμιανίδης, Ζέλιος, Παγώνης.

Πηγή: ioniansports.gr

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply