Connect with us

6ος Όμιλος

Καλό πρόσωπο για το Κερατσίνι στο φιλικό με τον Ιερόθεο

Published

on

Δείγμα θετικό για το Κερατσίνι που επικράτησε του Αγιου Ιερόθεου με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο «Σαλπέας». Σιάνος και Καστράτι, με πέναλτι, που κέρδισε ο πρώτος, οι σκόρερ των «Ροσονέρι».

 

Ο  Βασίλης Σπάθας ξεκίνησε με τους Γιώρα,Τσουβαλτσίδη,Καρέλη,Μπατή, Μεγαλοοικονόμου, Γκιάτη, Σιάνο,Σκεντεράι, Σιγάλας ,Κυριαζόπουλος,Παπασπύρος.

Το σκορ άνοιξε ο  Σιάνος μόλις στο 8ο λεπτό ,όταν ο Σκεντεράι άνοιξε τη μπάλα  δεξιά στον Τσουβαλτσίδη, που έβγαλε «γλυκιά» σέντρα για τον Σιάνο που με τη μία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το «άνοιγμα» του σκορ, συνεχίζοντας από κει που σταμάτησε στο ματς με τον .

Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μία ευκαιρία στο 14 και πάλι με τον Σιάνο, ενώ και ο Αγιος Ιερόθεος είχε τις ευκαιρίες του στο πρώτο μέρος, αλλά ο Γιώρας  στο 20ο λεπτό στο σουτ του Τσαρκάνι και η αστοχία του Κράσι στο 28 στέρησαν από τους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να σκοράρουν.

Στο β ημίχρονο, η ομάδα του Βασίλη Σπάθα πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ, όταν  στο 56, ο Σιάνος κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Καστράτι για το 2-0. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό αμφότερες έχασαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ ,με χαρακτηριστικότερο το δοκάρι του Παπασπύρου.

Κερατσίνι:  Γιώρας,Τσουβαλτσίδης,Καρέλης,Μπατής, Μεγαλοοικονόμου, Σιάνος,Σκεντεράι, Γκιάτης ,Σιγάλας ,Κυριαζόπουλος,Παπασπύρος.

 

Επαιξαν και οι : Βαττής,Διάκος, Μιτσάνι,Μπήτρος,Κουμπουλα,Τάφας,Καστράτι,Θωμαϊδης,Παναγιωτόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply