Connect with us

4ος Όμιλος

Καλό πρόσωπο ο Ιάλυσος

Published

on

Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε νεοφώτιστος της Γ’ Εθνικής, Ιάλυσος επικρατώντας 3-0 του ΑΕΡΑ Αφάντου.

 

Ο αγώνας έγινε στο «Οικονομίδειο» και αρκετοί ήταν οι φίλοι των δύο ομάδων που παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και δεν είχαν καμία σχέση με την απόδοση τους στο ματς με τον Διαγόρα. Ο Πέτρος Μίχος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε την διάθεση του, έδειξε ικανοποιημένος από αυτά που είδε στον αγωνιστικό χώρο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και το νέο απόκτημα της ομάδας ο Λιόσης.

Το 1-0 για τον Ιάλυσο έγινε στο 3΄ όταν ο Χατζηκοσμάς εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, οι αμυντικοί του ΑΕΡΑ δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα και ο Φυλακούρης από το δεύτερο δοκάρι με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 25΄ Ο Ρεκλείτης από τον άξονα έβγαλε ωραία σέντρα για τον Σπάρταλη στα αριστερά μέσα την περιοχή και εκείνος με κεφαλιά-πάσα την έστρωσε στον Μαθιό που με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 44΄μετά από έξοχη «ασίστ» του Χατζηφούντα, ο Μαθιός με άψογο πλασέ πέτυχε το 3-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Ιάλυσος: Χειμωνέττος Αγγ., Παφιάκης, Παπαδήτρης, Φυλακούρης, Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Χατζηκοσμάς, Χατζηφούντας, Κοιλιάρας, Σπάρταλης, Μαθιός. Επίσης έπαιξαν και οι Σταυλάς, Πλύγκος, Αθανασίου, Λιόσης, Χεμωνέττος, Σαββάκης, Ατσίδης, Τρέχας, Χτζηπέτρος.

Πηγή: News12.gr