Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καλύκας: Μας αδικεί η έκταση του σκορ

Published

on

Έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη παρουσία στην επαγγελματική Γ’ Εθνική και όχι μόνο ενέταξαν στο δυναμικό τους οι Άγιοι Ανάργυροι. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της Ένωσης θα φοράει από εδώ και στο εξής ο 35χρονος μέσος, Παναγιώτης Μπούμπας. Το νέο απόκτημα των κυανέρυθρων που μπορεί να πάιξει και ως στοπερ άνηκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό του ΑΟ Γλυφάδας ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Απόλλωνα Σμύρνης, Φωστήρα και Προοδευτική. Παράλληλα τη φανέλα των Αγίων Αναργύρων θα φοράει από εδώ και στο εξής ο 23χρονος ποριτέρο, Γιάννης Χατζάκης που μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό των Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και Ελευθερούπολης.

Από εκεί και πέρα, απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας μετά την βαριά ήττα που υπέστη την προηγουμενη εβδομάδα κόντρα στον Πανερυθραϊκό. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλύκας, ο οποίος τόνισε:

Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει εξ’ ολοκλήρου την ποιότητα των δυο ομάδων και την αγωνιστική τους παρουσία στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήταν δυο ισοδύναμες ομάδες. Από την δική μας πλευρά μας επηρέασε πάρα πολύ η λάθος απόφαση του διαιτητή να αποβάλλει τον τερματοφύλακα μας στο 30′ διότι δεν ήταν τελευταίος παίκτες συν ότι ο παίκτης ο συγκεκριμένος ήταν δυο μέτρα οφσάιντ. Δυστυχώς για την ομάδα μου αλλά και για τους ποδοσφαιριστές μου επηρεαστήκαμε πάρα πολύ και από τις συνεχείς λανθασμένες αποφάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και για τις δυο ομάδες. Δεν καταφέραμε να βρούμε το ρυθμό μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που είχαμε παίξει στα προηγούμενα ματς. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και θα πρέπει να παραδειγματιστούμε και να καταλάβουμε ότι και ο διαιτητής είναι μέρος του αγώνα Θα πρέπει να μην επηρεαζόμαστε από τις αποφάσεις του και να παίζουμε αυτό που κάνουμε στην προπόνηση μέχρι το τέλος του αγώνα κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε στη συνέχεια στον επόμενο αγώνα.