Connect with us

stoplekto

Καλώς τα παιδιά 3-0 ο Μανδραϊκός…

Published

on

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Μανδραϊκός κατάφερε να πετύχει τη τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 3-0 της Ένωσης Ερμιονίδας παρουσία 700 φιλάθλων. Στο 15′ ο Τσολακούδης με αυτογκόλ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η Ένωση στο 25′ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως η προσπάθεια του Σωπιάδη σταμάτησε στο δοκάρι του Τζουραμάνη. Στο 65′ ο Παναγιώτου έκανε το 2-0. Στο 70′ ο Δερμιτζάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τζουραμάνη. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το τέρμα του Λιοσάτου στο 82′ για να βάλει τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα. Στο 84′ η Ένωση είχε και τρίτο δοκάρι με τον Μπουρά. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κάμπαξης (ΣΔ Εύβοιας)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Γεωργιάδης Π., Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Κοχλιώτης, Πλαβούκος (61′ Αράπογλου), Τουρνάς (76′ Λιοσάτος), Φώσκολος (46′ Παυλίδης), Ραπτόπουλος, Γκαβζίδης

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Λάμπρου, Τζιέρης, Μπούρας, Κοζοκάρου (75′ Μενίκος), Τσολακούδης (31′ λ.τρ. Κάνδιας), Στάμος, Ρίζος, Δημητρόπουλος, Σωπιάδης, Δερμιτζάκης, Τζώρτζης (60′ Κιούσης)

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply