Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερο-Ηλιούπολη 0-1

Published

on

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής έκανε η Ηλιούπολη μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στο Καματερό. Το συγκρότημα του Μάκη Μπαλαγιάννη χάρις σε γκολ του Γεμιστού στο 7′ κατάφερε να πάρει τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα και να διατηρήσει τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη. Πλέον, η ιστορική ομάδα χρειάζεται έξι βαθμούς στα τέσσερα τελευταία ματς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Όσον αφορά το Καματερό, το συγκρότημα του Γιώργου Αλεξόπουλου είχε καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τον Κοντόσταυλο στο 75′ να σημαδεύει το δοκάρι, και τον Μπόζα να χάνει ευκαιρία στο α’ μέρος σε τετ α τετ. Στο 79′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βασιλείου για διαμαρτυρία από πλευράς γηπεδούχων.

Το Καματερό που βρίσκεται στην 8η θέση με 39 βαθμούς, εξέφρασε παράπονα από τη συμπεριφορά του α’ βοηθού για την στάση του.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος) Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Αναστασιάδης, Τσιριγιώτης, Τρακόσης, Καλογερόπουλος, Μπόζας (77′ Παναγιωτόπουλος), Κοντόσταυλος, Αθανασόπουλος, Βασιλείου, Λέκκας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Τικταπανίδης, Θάνος, Συμεωνίδης, Τερλελής, Σιδερόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Μελετιάδης (71′ Κουκιάς), Γεμιστός (87′ Κυρίτσης), Ορφανός (62′ Γκίκα), Γάγγος.