Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό – Άγιαξ Ταύρου 1-0

Published

on

Με το χαμόγελο στα χείλη έφυγαν οι φίλοι της ομάδος  του Καματερού βλέποντας την να παίζει με ψυχή και πάθος κόντρα σε ένα συγκροτημένο σύλλογο. Το 1-0 έφερε την πολυπόθητη βαθμολογική ανάσα και όχι μόνο καθώς  το τελευταίο διάστημα ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα με τελευταίο τον τραυματισμό του Τσούτσουρα όπως και την επικείμενη εγχείρηση στον ώμο του Βασιλάκου.

Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη όπως είπαμε αγωνίστηκαν με πολύ ψυχή στο ματς με τον Άγιαξ Ταύρου και μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στον αντίπαλο.

Στο 40΄ ο Χαιρετάκης είχε νέο σουτ με τον τερματοφύλακα του Άγιαξ να αποκρούει σωτήρια.

Το ασφυκτικό πρεσινγκ των παικτών του Καματερού συνεχίστηκε σε όλο το β΄ ημίχρονο με τους αντιπάλους να καταφέρνουν να κρατάνε το μηδέν. Στο 70΄ όμως ήρθε η λύτρωση με τον Πετανάι που δέχθηκε ψηλοκρεμαστή μπαλιά από τον Παναγιωτόπουλο και με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών. Στο 78΄ εντυπωσιακή προσπάθεια και σουτ στη κίνηση από τον δραστήριο Χαιρετάκη ανάγκασε τον Ηρακλή να «απογειωθεί» και να αποκρούσει σε κόρνερ.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Καλαμάρης, Κανακάρης, Μασμανίδης, Σέχου, Κατσικάνταης (64΄ Τσαγκάρης), Παππάς, Πετανάι (89΄ Γκάνιος), Τσιργιώτης, Διαμαντίδης (75΄ Λουβερδής), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής, Στασινόπουλος (46΄ Μαρούσης), Καβαλάρης (46΄ Ντέλιου), Στρέφι, Γαλάνης (83΄ Γκούφας), Σιώτος, Ερμάλ, Πιέτρη, Κλείδης (59΄ Γασπαράκης), Θαναηλάκης, Γούλας

paokamaterou1966.blogspot.com