Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό – Απόλλων Χαλανδρίου 1-4

Published

on

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα συνοδευόμενη από σπουδαία εμφάνιση για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου που επικράτησε στο Καματερό την ομώνυμη ομάδα με 4-1.

Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και πήρε την νίκη με ένα ευρύ σκορ  που όμως αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες να σκοράρουν  και μάλιστα δυο προσπάθειες στα δοκάρια των αντιπάλων.

Ένα από αυτά  ήρθε από τα “αποδυτήρια”  στο 1′ όταν η κεφαλιά του Γκάνιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλιαμπάκου.

Στο 13′  οι φιλοξενούμενοι μιμήθηκαν τον Γκάνιο όταν ο Κούκος είχε κεφαλιά στο δοκάρι του Ξυδιά.

Στο 32′ ο Μήτρου από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε για το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα ο Παπουτσής με υπέροχο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. (0-2)

Στο 42′ ο Γκάνιος μείωσε σε 1-2  που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά δυο μεγάλες φάσεις με τον Πετανάι στο 58′ και 59′ (δοκάρι) δεν βρήκαν στόχο.

Στο 71΄ο Αυγέρης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη στο 1-3,  με τον Αλεξανδράκη από τα ένδεκα βήματα με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος Θ. με βοηθούς τους Οντο και Διαμάντη

Καματερό (Νίκος Κουνάδης):   Ξυδιάς, Ντούπης (62΄ Διαμαντίδης), Καρκαλέτσης (46΄ Χατζίτσε), Σέχου, Βασιλάκος, Πάππας, Πετανάι, Λουβερδής. Γκάνιος (84΄ Κατσικανταής), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης

Απόλλων Χαλανδρίου (Χρήστος Βλάχος): Καλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π. (62΄ Παπαδόπουλος),  Κουστομπάρδης, Κούκος, Κουτσογκίλας Ε., Άγκολι, Σταμάτης (62΄ Αυγέρης), Απειρανθίτης, Μήτρου (66΄ Στεργιώτης), Αλεξανδράκης, Παπουτσής (72΄ Ψάλλας)