Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό για μεγάλα πράγματα, 3-0 τον ΠΟΨ

Published

on

Στο ντέρμπι κορυφής, το Καματερό επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο του ΠΟΨ με 3-0, αποδεικνύοντας πως η ομάδα του Γιώργου Τζώτζη είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Πριν το ματς, ο ΠΟΨ βρισκόταν στην 2η θέση του πίνακα με 29 βαθμούς, έχοντας δύο πόντους περισσότερους από τον Καματερό που βρισκόταν στην 3η θέση με 27 βαθμούς. Το παιχνίδι αναμενόταν να είναι ένας αγώνας κορυφής, και δεν απογοήτευσε τις προσδοκίες των οπαδών.

 

 

Οι παίκτες του Γιώργου Τζώτζη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή, δείχνοντας αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσαν δύο εξαιρετικά γκολ που έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα. Η καλή απόδοση τους συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, όπου κατάφεραν να προσθέσουν άλλο ένα γκολ στην επανάληψη.

Στο 13′ λεπτό ο Ματέο Μπινέρι με ένα ψιλοκρεμαστό πλασέ απο πλάγια θέση κρέμασε τον τερματοφύλακα του ΠΟΨ Χρανιώτη δίνοντας το απαραίτητο προβάδισμα. Στο 31′ ο Μπινέρι δίνει ασίστ στον Νικολάου που με ευστοχο σουτ γράφει το 2-0 . Στο 39′ ο Κολιάκης με διπλή ηρωική προσπάθεια έσωσε το Καματερό απο σίγουρο γκολ. Πρώτα απέκρουσε το σουτ του Σπυριδάκη και δεύτερον το πλάσε του Ηλιακίδη.

Στην επανάληψη και στο 57′, ο Φάνης Καλογερής με δυνατό συρτό σουτ νικάει τον τερματοφύλακα Χρανιώτη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα μέσα στα χέρια του. Απο το 70′ και μετά υπήρξε μια προσπάθεια του ΠΟΨ να μπει στο παιχνίδι , στο λεπτό αυτό ο Πιτέλης έδιωξε σουτ του Σπυριδάκη πάνω στην γραμμή Στο 85′ σουτ του Ρίζου απέκρουσε ο Κολιάκης σε κόρνερ ενω στο επόμενο λεπτό σουτ του Μαραβελάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής, Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Πέτρου, Καλογερής (86′ Παπαιωάννου), Παππάς, Νικολάου (89′ Γεωργόπουλος), Μπινέρι (82′ Ευαγγέλου), Τσουτσάνης

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Τσέλικας, Γιαννίκος, Κούκος (46′ Καραγιάννης), Τσίκος, Τριφωνίδης, Γεντίκης (70′ Ρίζος), Γραμμένος, Σπυριδάκης (86′ Μακρίδης), Μαραβελάκης, Ηλιακίδης

ΠΗΓΗ: Paokamaterou1966