Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό – Διάνα Ηλιούπολης 1-1

Published

on

Μετά από ένα  πολύ καλό αλλά και δυνατό ματς,  Καματερό και Διάνα ανεδείχθησαν  ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα της Ηλιούπολης να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Φάσεις και γκολ

Στο 23’ ο Καλλέργης τετ α τετ με τον Καλαμάρη αστόχησε.

Στο 27’ ο Τσαγκάρης δοκίμασε το σουτ στα χέρια του Κόρρα.

Και λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρος κομπίνα από Παναγιωτόπουλο και Μασμανιδη ο Ζαχαρόπουλος βρήκε τον τρόπο να δώσει το προβάδισμα στο Καματερό σημειώνοντας το 1-0.

Στο 75’ το Καματερό «χάνει» τον Ζούκα που αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι  μένουν με δέκα ποδοσφαιριστές για την συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο  93’ όταν ο Φάρος νίκησε από κοντά  τον τερματοφύλακα Κανακάρη (1-1) με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ του σκόρερ.

Διαιτητής ήταν ο Κοσοκίδης με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Τζίκα.

Καματερό (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Κανακάρης, Ραφαελ(55΄ Πετανάι), Σέχου, Λουβερδής, Παππάς, Τσαγκάρης(74’ Διαμαντίδης), Μαζμανίδης, Ζαχαρόπουλος(62’ Ζούκας ), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης (81’΄Δουγιέκος).

Διάνα Ηλιούπολης (Γιώργος Τσαμόπουλος):  Κόρρας, Δάρρας(55’ Γιαννακόπουλος), Ποντικάκος(46’ Μπαλαφούτης) ,Νίκολι , Μπακογιάννης(77’ Αναστασίου) , Καλουδιώτης(82’ Πανίδης), Καλλέργης(85′ Μπουραζάς), Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου , Φάρος, Καζάκος.