Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό – Παπάγος 5-2

Published

on

Την τρίτη σερί νίκη σημείωσε η ομάδα του Καματερού επί του μαχητικού Παπάγου με 5-2 και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ντόναλτ Πετανάι που τέσσερα υπέροχα τέρματα.

Η ομάδα του Νίκου Κουνάδη ξεκίνησε εντυπωσιακά και σημείωσε τρία τέρματα  στο πρώτο μέρος.

.Το 1-0 πέτυχε ο Πετανάι στο 24΄με όμορφη κεφαλιά ύστερα από 40 μέτρα διαγώνια μπαλιά του Παναγιωτόπουλου. Στο 26΄ κυριολεκτικά χάθηκε η μπάλα, ο Κατσικάνταης βρήκε τον Παναγιωτόπουλο, αυτός με όμορφη κάθετη βρήκε τον Πετανάι και με μια χορευτική φιγούρα ο τελευταίος και  όμορφο σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 35΄ ο Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ στην καρδιά της άμυνας του Παπάγου, ο Χαιρετάκης πλάσαρε ιδανικά αλλά ο Καββαδίας απέκρουσε ασθενώς για να μπει στην φάση ο Μαζμανίδης και με πλασέ να γράψει το 3-0.

Στο 55΄ ο Πετανάι με αριστερό σουτ έγραψε το 4-0 και ενώ είχε προηγηθεί ασίστ από τον Τσαγκάρη. Στο 67΄ ο Παπάγος μείωσε σε 4-1 με πλασέ του Ρηγόπουλου.  Οι φιλοξενούμενοι επωφελήθηκαν της χαλάρωσης που έδειξαν οι γηπεδούχοι και μείωσαν εκ νέου με κεφαλιά του Μπράτσου στο 87΄.  Όμως ο διακριθείς Πετανάι πέτυχε ένα ακόμη γκολ στο 90΄διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Διαιτητής ήταν ο Γουρέλης με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Λιαμπότη

ΠΑΟ Καματερού: Καλαμάρης, Κανακάρης, Πιτέλης, Σέχου, Κατσικάνταης (54΄ Τσαγκάρης), Παππάς, Πετανάι, Τσιργιώτης (13΄ Λουβερδής), Μαζμανίδης (90΄ Σκαπέτης), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης (74΄ Δουγιέκος)

Παπάγος: Καββαδίας, Κολιάκος, Κορδάς, Δρυμωνίτης (72΄ Μπράτσος), Λιούκας (66΄ Λιούσης), Ταλιούρας Δ., Νούτσιος (47΄ Παπαναστασίου), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (47΄ Ταλιούρας Ν.), Ρηγόπουλος, Ταλιούρας Φ.