Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό – Τα φιλικά της προετοιμασίας

Published

on

Μπορεί να τελείωσαν οι προπονήσεις του ΠΑΟ Καματερού ενόψει των διακοπών του καλοκαιριού ωστόσο ο προγραμματισμός από τον Γαληνό Νικολαΐδη συνεχίζεται.
Στον μήνα που πέρασε ο νέος τεχνικός πήρε μια καλή εικόνα από το δυναμικό τής ομάδας, γνώρισε τους παίκτες είδε αρκετά πράγματα από αυτούς. Παράλληλα τους εξήγησε το πλάνο της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου, το οποίο θα περιλαμβάνει και μερικές διπλές προπονήσεις ενώ καταρτίστηκε και το πρόγραμμα των φιλικών.

Στις 23/8 αντιμετωπίζει τα Πετράλωνα, 26/8 το Χαϊδάρι, 30/8 τον Χαραυγιακό, 2/9 το Χολαργό, 3/9 την Λυκόβρυση, 6/9 τον ΑΟ Καραβά, 9/9 τον ΑΟ Ιλίου και στις 13/9 τον Απόλλων Χαλανδρίου. Οι έδρες που θα διεξαχθούν θα ανακοινωθούν σε προσεχή χρόνο.

Τέλος η διοίκηση συνεχίζει το καταρτισμό του ρόστερ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ήδη Χατζίτσε, Κοντής, Ραυτόπουλος θα φοράνε την φανέλα της ομάδος ενώ αποχώρησαν Τσαγκάρης, Βασιλάκος, Σέχου, Διαμαντίδης και Μασμανίδης.

Το προπονητικό επιτελείο έχει αλλάξει και εκτός του Γαληνού Νικολαΐδη σε αυτό περιλαμβάνει τον Γιώργο Καλύβα στην θέση  του βοηθού ενώ στην εκγύμναση της ομάδας θα είναι ο Μάνθος Ναυπλιώτης. Οι επαφές με παίκτες συνεχίζονται.