Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό – Την Δευτέρα 3/8 η έναρξη της προετοιμασίας

Published

on

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, ώρα 6.15 μ.μ. και στο γήπεδο Καματερού, ξεκινά με όνειρα και πολλές φιλοδοξίες άλλη μια χρονιά για τον Π.Α.Ο. Καματερού. Στο πρώτο ραντεβού ο προπονητής Γαληνός Νικολαϊδης και οι συνεργάτες του (Καλύβας Γιώργος και Ναυπλιώτης Μάνθος – γυμναστής Κ.Φ.Α.), περιμένουν να καλωσορίσουν τους ποδοσφαιριστές που συγκρότησαν το περσινό κορμό της ομάδας και  τις νέες προσθήκες (Στουραϊτης Αργύρης, Πάππος Κωνσταντίνος, Κοντής Γιώργος, Μπίμπιζας Γιάννης, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος, Κατζίτσε Ουάγια, Κολοκοτρώνης Δημήτρης, Ασημακόπουλος Βαλάντης και Ραυτόπουλος  Δημήτρης).
Χωρίς ν’ αλλάξει φιλοσοφία, η ομάδα θα προσπαθήσει φέτος να επιβεβαιώσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην Α’ Αθήνας, συνδυάζοντάς τον, με ποδόσφαιρο που θα στηρίζεται στην αγωνιστική κυριαρχία, τη φυσική κατάσταση και τη προώθηση νέων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες της (Βαρουξής Δημήτρης, Παλυβός Κώστας, Παλυβός Αντώνης και Βανικιώτης Βαγγέλης).
Για την Τρίτη 4/8/2020 και στις 5.30 μ.μ. είναι προγραμματισμένες από την ιατρική ομάδα του ΠΑΡΟΝ CLUB, οι ιατρικές εξετάσεις όλων των ποδοσφαιριστών, στους χώρους του γηπέδου Καματερού. Η φετινή προετοιμασία είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς περιλαμβάνει αρκετές διπλές προπονήσεις, δυνατά φιλικά, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου.
Το Δ.Σ. εύχεται σε όλη την αθλητική μας οικογένεια ( ποδοσφαιριστές, γονείς, προπονητές, προσωπικό και φιλάθλους), υγεία, δύναμη και επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.